Äkkilähtö työhön! Oletko markkinointi-, digi- tai IT-alan osaaja ja tällä hetkellä työnhaussa Uudellamaalla?

Jos työttömyytesi on kestänyt 3–6 kuukautta, Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan uuteen, Uudellamaalla toteutettavaan työnhaun valmennusohjelmaan, jonka tavoitteena on nopeuttaa löytämään ja saamaan oman alasi työtehtäviä.

Voit myös lukea lisää mahdollisuuksista TE-toimiston sivuilta ja ilmoittautua ohjelmaan jo tänään! 

Millainen nopean työllistymisen valmennusohjelma on?

Ohjelman tavoitteena on ohjata ja kannustaa Sinua tunnistamaan omaa osaamistasi, tavoitteitasi ja toiveitasi vastaavia työmahdollisuuksia. Systemaattisesti etenevä valmennus rakentuu monipuolisista moduuleista, jotka koostuvat henkilökohtaisista tapaamisista Sinulle nimetyn uravalmentajan kanssa, workshop-työskentelystä sekä itseopiskelusta sähköisiä uratyökaluja hyödyntäen. 

Mitä hyötyä osallistumisesta on Sinulle?

Eteneminen työnhaun teoriasta ja parhaista käytännöistä oman työnhakusuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen on nopeaa ja tehokasta, ammattitaitoisen uravalmentajan ohjaamana. Valmennuksen ansiosta lisäät itsetuntemustasi, vahvistat itseluottamustasi ja kehität taitoasi myydä osaamistasi, persoonaasi ja tarjoamaasi arvoa työnantajille. Samalla opit analysoimaan työmarkkinoiden tarjontaa ja kysyntää sekä tunnistamaan parhaat työllistymismahdollisuudet – eri toimialoilla ja eri tehtävissä.

Käytettävissäsi on myös alusta asti ManpowerGroupin koko työpaikkatarjonta: ansioluettelosi toimitetaan rekrytoijillemme, jotka arvioivat koko ajan, mitkä asiakasyritystemme avoimet tehtävät soveltuisivat Sinun osaamiseesi ja tavoitteisiisi.

Valmennukseemme osallistunut kertoo:

”Osallistuin valmennukseen saadakseni sparrausapua työnhakuun ja valmentajani olikin suureksi avuksi selkeyttämään omia tavoitteitani. Olen nyt Brand Managerina vakituisessa työssä ja viihdyn erittäin hyvin. Suosittelen valmennusta lämpimästi! ”

Kauanko valmennus kestää?

Valmennuksen tavoitteena on työnhakutaitojesi nopea buustaus. Neljässä viikossa olet jo aktiivisessa työnhaussa, soveltamassa saamiasi oppeja käytäntöön ja toteuttamassa henkilökohtaista työnhakusuunnitelmaasi. Uravalmentajasi tukee ja seuraa edistymistäsi koko ajan. Enimmillään valmennusohjelma kestää 5 kuukautta.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Äkkilähtö työhön-ohjelmaan tästä

Valmennuksessa opin tunnistamaan oman osaamiseni ja mahdollisuudet rekrytoijan silmin. Opin kertomaan omasta osaamisestani ns. myyntipuheena ja ryhmätapaamisissa sai virkistävää tsemppiä vastaavassa tilanteessa olevien osaajien kanssa. Valmennuksen loputtua  panostin reilummin avoimiin hakemuksiin, ja sain lopulta valita tehtävän, joka kiinnosti minua eniten!