Etsimme työntekijöitä asiakaspalvelukeskuksiimme

Tarjoamme erilaisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office –tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat sekä kansainvälisiä että kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta.

 Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista; toimimme puhelimitse, kirjallisesti, chatissä sekä some-kanavissa. Tarjoamme sekä aloitteleville että jo kokeneemmillekin huipputekijöille mukavan ja modernin, jatkuvasti kehittyvän työympäristön.

Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työn voi siis hyvin yhdistää opiskeluun. Maksamme ensimmäisestä koulutustunnista lähtien työehtosopimuksen mukaista peruspalkkaa ja tämän päälle tuloksien mukaiset kannustinpalkkiot. Meillä saat mukavan työn lisäksi kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä energisen ja iloisen tiimin ja esimiehen ympärillesi. 

Kiinnostuitko? Täältä löydät meillä avoinna olevat työpaikat

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!

                                             Vastuullinen kesäduuni 2019

Kesän tapahtumia voit seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä ja sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Katso mitä asiakaspalvelutyöntekijämme kertovat omasta työstään