OSTORESKONTRANHOITAJA, Helsinki

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa yli 16 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt äitiyslomasijaisuuden ajaksi OSTORESKONTRANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään toukokuun alussa ja kestää heinäkuun 2020 loppuun asti. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Tehtäviisi kuuluu:

- ostolaskujen käsittely ja laskujen laittaminen kiertoon
- erilaiset selvitys- ja tarkistustehtävät laskujen kiertoon laittamiseen liittyen
- muut mahdolliset avustavat taloushallinnon tehtävät

Odotamme valittavalta henkilöltä:

- aikaisempaa kokemusta ostolaskujen käsittelystä
- kaupallista tehtävään soveltuvaa tutkintoa
- kykyä työskennellä tiimissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- numerotarkkuutta sekä kykyä työskennellä rutiininomaisten tehtävien parissa
- eduksesi katsomme aikaisemmin Exflow –osaamisen

Uskomme, että hyvään asiakaskokemukseen tarvitaan hyvä työyhteisö. Panostamme työntekijöihimme ja haluamme jatkaa työyhteisömme kehittämistä. Henkilöstömme vahvuuksiksi on mainittu erityisesti hyvä työilmapiiri, yhteistyön sujuvuus yli tiimirajojen sekä valmius kehittää asioita. Olisiko tämä sinun tuleva työyhteisösi?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 8.4. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

HUOM! Olemme sulkeneet haun to 28.3. emmekä ota enää uusia hakemuksia tehtävään vastaan. Kiitos kiinnostuksestasi! 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys