HITSAAJA, Kangasala

Alumatic Oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Kangasala
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Alumatic Oy:lle HITSAAJAA

Raskaan kuljetuskaluston hitsaajan työtehtävä koostuu etupäässä säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä alumiinihitsaus- ja asennustöistä. Työssä käsitellään alumiinia, terästä ja rosteria, joihin hakijalta ei vaadita erikseen suoritettuja luokkia, mutta niiden suorittaminen on myöhemmin mahdollista.

Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, mutta pian alun jälkeen tehtävä on luonteeltaan itsenäinen ja omatoimista osaamista vaativaa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja myöhemmin on mahdollisuus vakinaistamiseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.