ManpowerGroup 2014 World's Most Ethical Companies -listalle

ManpowerGroup on nimetty 2014 World´s Most Ethical Company -listalle, maailman ettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen neljänä peräkkäisenä vuotena. Tunnustuksen myöntänyt Ethisphere Institute on riippumaton, yritysetiikan ja hyvän hallintotavan edistämiseen keskittyvä tutkimuslaitos.

The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Tunnustuksen saaneet yritykset ymmärtävät, millaisessa vuorovaikutussuhteessa yrityksen eettisyys, maine, arkipäiväinen toiminta ja brändi ovat suhteessa eri sidosryhmiin. Sijoittajat, lainsäätäjät, asiakkaat ja työntekijät odottavat, että eturivin yritykset noudattavat toiminnassaan korkeita eettisiä periaatteita sekä panostavat hyvän hallintotavan kehittämiseen.

ManpowerGroupin pääjohtaja Jeff Joerres: ”Olemme ylpeitä henkilöstöstämme ja tavastamme tehdä työtämme. Menestyksemme perustuu meistä saatuihin kokemuksiin. Siksi henkilöstömme on joka päivä toimittava eettisesti, vastuullisesti ja sopusoinnussa arvojemme kanssa.”