ManpowerGroupin Suomen ja Baltian uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Iikka Lindroos

Suomen suurimpiin henkilöstöpalvelualan yrityksiin lukeutuvan ManpowerGroupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Iikka Lindroos, joka aloittaa tehtävässään 13.1.2014. Suomen toimintojen lisäksi Lindroos vastaa ManpowerGroupin liiketoiminnoista Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lindroos siirtyy tehtävään Accenturelta, missä hän on viimeksi johtanut liiketoimintaprosessien ulkoistusta Suomessa ja Pohjoismaissa telecom-, media- ja high tech -toimialoilla.

Uuden toimitusjohtajan valinnassa painotettiin laaja-alaista kokemusta organisaation eri toimintojen kehittämisestä ja johtamisesta sekä perehtyneisyyttä liiketoimintaprosessien ulkoistamiseen. ”Isojen muutosten aika niin toimintaympäristöjemme kuin toimintamallienkin osalta on ollut käynnissä jo jonkun aikaa ja jatkuu kiihtyvällä tahdilla. Organisaatioiden tehokkuutta, muutosvalmiutta ja ketteryyttä mitataan tavoin, joita aikaisemmin ei ole koettu. Näihin haasteisiin vastaaminen edellyttää aina oikein mitoitettua ja osaavaa henkilöstöä. Näen ManpowerGroupin olevan ainutlaatuisessa asemassa tuomaan ratkaisuja juuri näihin haasteisiin, koska tarjoamassamme yhdistyvät entistä useammin ratkaisut ja ihmiset”, Iikka Lindroos toteaa. ”On hienoa päästä osaksi yritystä, jossa yhdistyvät ihmiset ja osaaminen ja joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan toimialansa kattavimmalla palveluvalikoimalla 80 maassa. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja Baltiassa tuo osaltaan lisäarvoa monille asiakkaillemme, jotka haluavat hankkia palvelua yhdeltä toimittajalta monessa maassa”, Lindroos tähdentää.

Suomen ja Baltian toimintoja vuodesta 2011 luotsannut Leena Munter siirtyy toimitusjohtajaksi hoiva- ja sosiaalialan palveluita tuottavaan yritykseen vuoden 2014 alussa.

Lisätietoja: Iikka Lindroos, toimitusjohtaja ManpowerGroup iikka.lindroos@manpowergroup.fi  Puh. 040 801 8331

Mika Wilén, johtaja, markkinointi ja sidosryhmäsuhteet ManpowerGroup mika.wilen@manpowergroup.fi   Puh. 041 455 2970