Rekrytointipalvelut kaikille organisaatiotasoille

Haluatko onnistua rekrytoinneissa? Kukaan ei ole paras kaikessa. Kun annat Manpowerin huolehtia rekrytoinneista, voit itse keskittyä täysipainoisesti päätyöhösi ja siihen, missä tuotat organisaatiollesi eniten lisäarvoa.

Rekrytointipalvelut ammattitaidolla

Manpower tarjoaa alan kattavimmat rekrytointipalvelut kaikille organisaatiotasoille. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen ja osaamisalueiden rekrytoinneista. Olemme rekrytointimenetelmien, haku- ja ilmoituskanavien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Rekrytointikonsulttimme pystyvät tavoittamaan, tunnistamaan ja löytämään juuri sellaisia hakijoita, joiden osaamisesta olet kiinnostunut.

Rekrytointikonsulttimme ovat oman alueensa asiantuntijoita: Heillä on osaamista ja työkokemusta niistä yrityksen toiminnoista, joihin asiakkaamme etsivät sopivia ja päteviä ammattilaisia. Kun ymmärrämme asiakkaidemme vaatimukset ja toiminnan erityispiirteet, pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Noudatamme käytännössä hyväksi havaittuja toimintaprosesseja ja menettelytapoja. Vain siten voimme varmistaa, että esittelemämme osaajat vastaavat tehtävän ja organisaation vaatimuksia kompetenssin, motivaation ja soveltuvuuden osalta.

 

 

Räätälöidyt rekrytointiratkaisut

Useimmat asiakkaamme hankkivat rekrytoinnin ”avaimet käteen” -periaatteella. Voit kuitenkin myös säilyttää osan rekrytointiprosessista itselläsi ja antaa esimerkiksi ilmoittelun, hakemuskäsittelyn, esikarsinnan, suositusten tarkistamisen tai soveltuvuusarvioinnit ja ammattitaitotestit Manpowerin hoidettavaksi.

Kun ulkopuolisen asiantuntemuksen ja työpanoksen tarve on jatkuvaa, tarjoamme resursointia myös inhouse- ja onsite-palveluna. Pyydä lisätietoja räätälöidyistä rekrytointipalvelusta ja resursointiratkaisuista myyntiorganisaatioltamme.

Kesätyöntekijöiden rekrytointi

Kesätyöntekijät ovat yritykselle tärkeitä tulevaisuuden voimavaroja. Siksi rekrytointiprosessin sujuvuudella ja työnhakijakokemuksella on merkittävä vaikutus siihen, minkälainen kuva hakijalle välittyy työnantajasta. Halutessasi voit hoitaa kesätyöntekijöiden rekrytoinnin Manpowerin kautta, joko kokonaisuudessaan tai tapauskohtaisesti sovittavassa laajuudessa.

Manpower on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sen perustamisesta lähtien. 

Rekrytointiprosessin ulkoistaminen

Rekrytointi on yksi yritysten tärkeimpiä toimintoja, ja yritysten kilpailukyky muodostuu yhä enemmän niiden kyvystä houkutella, kehittää ja sitouttaa parhaita osaajia. Samalla henkilöstön hankintaprosessin pitää olla nopea ja laadukas, mutta myös muokattavissa vaihtuviin tarpeisiin ja toimintaympäristön muutoksiin.

ManpowerGroup Solutions on oikea kumppani, kun haluat arvioida koko rekrytointistrategiaa ja varmistaa, että rekrytointiprosessin kaikki osa-alueet tukevat liiketoimintastrategian toteutumista. Lue lisää palveluratkaisuistamme osoitteesta ManpowerGroupSolutions.fi.

Blogi: Rekrytoinnin trendit 2018 - miten ala muuttuu?

Rekrytointipalvelun hyödyt

Rekrytoinnit hankitaan yhä useammin palveluna. Tavoitteena on rekrytoinnin nopeuden, laadun sekä kustannustehokkuuden lisääminen. Rekrytointiprosessin osa-alueiden tai koko kokonaisuuden antaminen Manpowerin ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien vastuulle tuo yrityksellenne esimerkiksi seuraavat hyödyt:

  • Virherekrytointien riski pienenee, kun luotat rekrytoinnin ammattilaisiin
  • Yrityksenne voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja -osaamiseensa
  • Soveltuvuusarvioinnit antavat syvällisen kuvan hakijoiden soveltuvuudesta ja potentiaalista
  • Rekrytoinnista tulee helpommin mitattavaa ja läpinäkyvää
  • Rekrytoinnista tulee paremmin ennakoitavaa
  • Rekrytoinnissa käytetään ajantasaisia prosesseja ja menetelmiä
  • Saat käyttöösi monipuoliset rekrytointikanavat sekä kattavan CV-pankin
  • Henkilöstöstrategia saa kaivattua ketteryyttä