Rekrytointiprosessin ulkoistaminen

Haluatko tehostaa rekrytointia?

Kun toimintaympäristöt muuttuvat nopeasti, rekrytoinninkin on oltava ketterää ja helposti skaalautuvaa. Rekrytointiprosessin tai sen osa-alueiden ulkoistamisen tavoitteena on nopeuden, laadun ja kustannustehokkuuden lisääminen.

Mitä rekrytointiprosessin ulkoistaminen on?

Rekrytointiprosessin ulkoistamisessa yhdistyvät ManpowerGroupin ammattimainen rekrytointi, ostopalveluiden joustavuus sekä asiakasyrityksen HR-järjestelmät. Asiakasyrityksellä on käytössään asiantunteva rekrytointitiimi ja sen mukanaan tuomat kanavat, hakijapoolit, menetelmät ja analytiikka. Rekrytoinnin modernit ratkaisut ja innovaatiot ovat saatavilla koko ajan, ilman että asiakkaan tarvitsee panostaa menetelmien tai rekrytointiosaamisen kehittämiseen. Rekrytointi tehdään asiakkaan brändin, HR-strategian ja työnantajamielikuvan mukaisesti.

Miksi yritykset ulkoistavat rekrytointiprosessinsa?

Rekrytointiprosessin ulkoistamisessa henkilöstöhankinnasta tulee helpommin mitattavaa ja läpinäkyvää sekä paremmin ennakoitavaa. Maailman johtavana resursointiratkaisujen toimittajana ManpowerGroup Solutions pystyy tarjoamaan ajantasaiset prosessit ja menetelmät sekä toimivat kanavat, volyymiresursoinnista kansainväliseen rekrytointiin.

Rekrytointiprosessin ulkoistamisen ansiosta yrityksesi pystyy lisäämään henkilöstöstrategian ketteryyttä ja kiihdyttämään strategian toteuttamista ja tavoitteiden saavuttamista. Keskitetty rekrytointipalvelu antaa asiakkaillemme mahdollisuuden yhtenäiseen henkilöstöstrategiaan sekä nopeammin tuottaviin rekrytointeihin. 

Jatkuvasti kehittyvien rekrytointiprosessin ulkoistusratkaisujen ansiosta asiakkaidemme resursointi on nopeutunut ja tehostunut. Palvelujen joustavuus, skaalautuvuus ja maantieteellinen kattavuus tuovat asiakkaillemme merkittäviä kilpailuetuja.

Lue miten osaamistarpeet muuttuvat ja teknologia mullistaa organisaatioita