Etsimme työntekijöitä asiakaspalvelukeskuksiimme

Tarjoamme erilaisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office –tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat sekä kansainvälisiä että kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta.

Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista; toimimme puhelimitse, kirjallisesti, chatissä sekä some-kanavissa. Tarjoamme sekä aloitteleville että jo kokeneemmillekin huipputekijöille mukavan ja modernin, jatkuvasti kehittyvän työympäristön.

Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työn voi siis hyvin yhdistää opiskeluun. Maksamme ensimmäisestä koulutustunnista lähtien työehtosopimuksen mukaista peruspalkkaa ja tämän päälle tuloksien mukaiset kannustinpalkkiot. Meillä saat mukavan työn lisäksi kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä energisen ja iloisen tiimin ja esimiehen ympärillesi. 

Kiinnostuitko? Hae avoinna olevia työpaikkoja täältä!