Asiakaspalvelija

Monikanavaisessa asiakaspalvelussa kohtaat asiakasyrityksiemme loppuasiakkaita sekä kirjoitetun että puhutun viestinnän välityksellä.

Saat paloa työhösi siitä, että kohtaaminen sinun kanssasi on asiakkaan päivän paras hetki. Asiantuntijana haluat löytää asiakkaalle aina parhaat ratkaisut ja tehdä asiakkaana olemisesta helppoa. Omassa työssäsi asetat itsellesi kunnianhimoisia tavoitteita ja seuraat työsi tulosta päämäärätietoisesti. Toimit aktiivisesti tavoitteidesi täyttymiseksi ja panostatkin jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen. Myynti- ja asiakaspalvelutyössä nautit vuorovaikutuksesta, argumentoinnista ja siitä, että onnistut löytämään asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut, joita hän ei osannut edes odottaa.

Sinulla on jo kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, tai erityistä kiinnostusta päästä kehittämään omaa osaamistasi myynti- ja asiakaspalvelutyön saloihin. Sinulla on hyvät kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot. Suunnittelet omaa ajankäyttöäsi ja suuntaat työpanoksesi niin, että olet aktiivisesti asiakkaiden käytettävissä aina siinä kanavassa, missä asiakkaat tarvitsevat sinua eniten.

Meillä sinua odottavat loistavat kollegat ja kannustava työyhteisö, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työyhteisön kehittymiseen omalla positiivisella panoksellaan.