Back office -työntekijä

Back Officessa työskentelet tilauskäsittelyiden, laskutusten ja myyntireskontratoimeksiantojen parissa.

Toimeksiantojen käsittely tapahtuu asiakkaamme eri tietojärjestelmissä. Toimit osana asiakkaamme kokonaisprosesseja ja huolehdit omalta osaltasi loppuasiakkaan tyytyväisyydestä. Työssä korostuu toimeksiantojen oikea-aikainen ja tarkka käsittely.

Päivittäinen rutiinitekeminen on pääasiassa sujuvaa tietokoneen naputtelua, mutta ajoittaisia yhteydenottoja toimeksiantoihin liittyviin sidosryhmiin tulee varmasti eteen. Sidosryhmät voivat olla esimerkiksi itse loppuasiakas, luotonhallinta tai esim. tuote- ja myyntivastaavat.

Työ vaatii tarkkuutta ja näppäräsormisuutta, joten työssä pärjääminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja. Viestintä- ja vuorovaikutustaitojen merkitys kasvaa jatkuvasti koska asiakasviestintä on keskeinen osa myös tätä työtä. Asiakkaidemme tuotteet ja palvelut muokkautuvat jatkuvasti, joten kyky etsiä tietoa myös itsenäisesti on olennainen osa työnkuvaa.

Työskennellessäsi Back Office -toiminteissa pääset seuraamaan aitiopaikalta kuinka loppuasiakkaiden tuote- ja palvelutilaukset muuttuvat tilauksesta tuotantoon ja kuinka tehdyt muutokset vaikuttavat loppuasiakkaan palveluiden ja tuotteiden kitkattomaan toimintaan sekä kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavassa ja opettavassa työympäristössä, jossa kollegasi ja esimiehesi antavat täyden tuen tavoitteidesi saavuttamisessa.