Työntekijöidemme uratarinoita

Haastattelimme muutamia työntekijöitämme kuullaksemme tarkemmin heidän työstään ja uratarinoistaan.

Roope 20v. asiakaspalvelu, Jyväskylä

Teen aspaa ja olen ollut talossa noin puolisen vuotta helmikuussa 2018. CC:lle päädyin kaupan kassalta. Pelikaveri vinkkasi, että vaihdahan hommia, kun tiesi puheliaisuuteni ja että pidän asiakaspalvelusta. Kesän lopussa laitoin laput vetämään ja olen kyllä ollut tyytyväinen päätökseen.

Täällä on otettu hyvin huomioon treenit ja pelit ja työajat sopivat muutenkin hyvin harrastamiseen. Työtä piristävät myös työkaverit ja rento ja huumorintäyteinen työilmapiiri. Suosittelen hakemaan meille, jos haluat kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvän yleisen meiningin työpäiviin!

Lotta 25v. Back Office, Jyväskylä

Tulin alun perin MPG Contact Centerille kesätöihin ja keväällä 2018 olen ollut kolme vuotta talossa. Kesätyön jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa osa-aikaisena opintojen ohessa ja valmistumisen jälkeen aloin tehdä töitä kokoaikaisesti.

Ennen CC:lle tuloa en edes tiennyt tällaisesta työstä, joten olin onnekas päästessäni tänne kesätöihin ja tutustumaan uuteen alaan. Pidän työstäni todella paljon ja se on juuri sellaista, jossa pääsen hyödyntämään omia vahvuuksiani. Työssä saan päivittäin käyttää ongelmanratkaisutaitoja asiakkaiden auttamiseksi ja jos jotakin en itse osaa ratkaista, niin työkaverit ovat aina valmiita auttamaan.

Varsinaisen työn lisäksi pidän siitä, että työpaikalla on paljon erilaisia ihmisiä ja kaikilla on mahdollisuus olla oma itsensä.  Tämän ansiosta työpaikalla on avoin ja rento ilmapiiri. Lisäksi työpaikan puolesta on mahdollisuus osallistua erilaisiin liikuntatapahtumiin ja kokeilla uusia lajeja, mikä tuo mukavaa vastapainoa toimistotyölle.

MPG Contact Centeriin kannattaa hakeutua töihin, koska täällä on mahtavat työkaverit ja isona työpaikkana CC:llä on mahdollisuuksia liikkua talon sisällä (esim. asiakaspalvelu, tekninen tuki, back office). Siitä huolimatta, että kyseessä on iso työnantaja, asioista pystyy hyvin sopimaan ja joustamaan oman elämäntilanteen mukaan. Itselle CC oli juuri tämän takia opintojen ohessa mahtava työpaikka. Ja on sitä edelleen!

Anu 25v. henkilöasiakaspalvelu, Joensuu

Olen ollut Manpowerilla töissä toukokuusta 2017 lähtien. Työskentelen henkilöasiakaspuolella puhelinasiakaspalvelussa.

Huomasin keväällä 2017 työnhakusivustolla ilmoituksen avoimista kesätyöpaikoista Manpowerin Contact Centerissä ja päätin hakea. Onnistuin ilmeisesti olemaan niin vakuuttava, että sain kesätyön. Kesätyöt jatkuivat syksyllä osa-aikaisena työntekijänä opintojen ohessa. 

Parasta työssäni on se, kun tavalla tai toisella tuntee onnistuneensa puhelun jälkeen. Tuo tunne voi tulla esimerkiksi siitä saa puhelun alussa ärtyneen asiakkaan asian ratkaistua ja asiakkaan hyvälle tuulelle tai vaikka siitä, kun saa asiakkaalta palautetta, miten helppoa tai mukavaa oli hoitaa asioita minun kanssani.

Voin ainakin omalta osaltani sanoa, että olen työssäni päässyt kehittämään viestintätaitojani, paineensietokykyäni ja kykyäni toimia erilaisten ihmisten kanssa todella paljon. Näistä taidoista on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Lisäksi työporukka on aivan mahtava, ja heiltä saa aina neuvoja tai ainakin kuulla hauskimmat jutut.

Työmotto: Jos et koskaan ota ensimmäistä askelta, et pääse eteenpäin.

Inga ”Inkula” 27v. Outbound/Myynti, Jyväskylä

Aloitin Manpowerilla työt jo 13.9.2010 eli pitkä taival on jo takana. Mol.fi:stä bongasin aikanaan työnhakuilmoituksen vakuutusmyynnin puolelle ja siitä se ajatus sitten lähti. Tässä vuosien varrella on tullut oltua monissa erilaisissa asiakkuuksissa, esimerkiksi sähkönmyyntiä ja buukkauksia on tullut tehtyä. Eri projekteja tehneenä täytyy sanoa, että erityisesti vakuutusmyynti on ollut omalla kohdalla ihan ykkösjuttu, ja tälläkin hetkellä työskentelen taas vakuutusten parissa.

Painavin syy tänne tuloon oli joustavat työajat, sillä perheeseemme kuuluu minun lisäkseni puoliso, joka tekee vuorotyötä, ja tytär, joten työajat olivat enemmän kuin hyvät. Mielestäni parasta täällä ovat työkaverit, työilmapiiri ja mukavat esimiehet! Ja uudet työkaverit otetaan aina ilolla vastaan!

Työmotto: Kun myy niin voi ostaa!

Matte 22v. myynnillinen kuluttaja-asiakaspalvelu, Turku

Olen ollut talossa viime toukokuusta lähtien ja teen kuluttaja-asiakaspalvelua. Päädyin hakemaan tänne toukokuussa 2017 töihin, koska kämppikseni suositteli hakemaan paikkaa. Parasta työssä on se, että pääsee päivittäin eri ihmisten kanssa tekemisiin eri puolelta Suomea. On hienoa löytää asiakkaan kanssa oikea ratkaisu, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

CC:lle kannattaa hakeutua töihin, koska työympäristö on hyvä, parasta on loistava tiimihenki. Lisäksi hyvin tehty työ on aina itsessään palkitsevaa.

Jussi 37v. myynnillinen kuluttaja-asiakaspalvelu, Jyväskylä

Olen ollut talossa 2.5. 2017 alkaen, joten kohta tulee vuosi täyteen asiakaspalvelun puolella.

Päädyin CC:lle töihin, koska ystäväni, joka on ollut täällä pidempään töissä, suositteli kovasti. Elämäntilanne oli kokopäivätyölle suotuisa, mutta tänä päivänä kaupan alan kokopäivätyöpaikat ovat valitettavan harvassa.

Olin jo lähtökohtaisesti erittäin innostunut, täten. Työhaastattelu oli kaksiosainen ja siellä piti olla skarppina, kyseessä ei ollut läpihuutojuttu ja jotenkin siellä kiinnostuin enemmän, että tänne minä haluan. Työnantaja kuulosti rehdiltä ja oli hyvässä maineessa. Koulutus alkoi kahden viikon perehdytyksellä/koulutuksella kera täyden palkan. Se antoi paljon eväitä varsinaiseen linjatyöhön, mutta varsinainen työ opitaan vasta linjassa eli arjessa.

Olin vielä parin työkuukauden jälkeen aika pihalla, työ tuntui useine eri järjestelmineen aika hankalalta. Tässä hetkessä auttoi useiden työkaverien tuki, työn oppiminen ottaa aikansa. Sitten kun sen yli pääsee ja huomaa osaavansa, tulee palkitsevuuden tunne. Ja tunteen lisäksi, myynnin onnistuessa, myös rahallinen lisäkorvaus on hyvä.

Olen viihtynyt työpaikassani todella hyvin. Esimiesten osalta kaikki on tehty mahdolliseksi, ettei muuhun mene aikaa ja energiaa kuin itse työn tekemiseen. Täällä on hyvä henki.

Työpaikkana CC on myös erittäin joustava. Tein aluksi täyttä viikkoa, tällä hetkellä 30 h / vko ja ensi syksynä (palkallisen kesäloman jälkeen!) tarkoitus olisi palata opiskelemaan ja tehdä 2-3 vuoroa viikossa.

Täällä työtä tehdään täysillä, mutta huumori on koko ajan läsnä. Suosittelen työpaikkaa kaikille, jotka haluavat mukavaan työyhteisöön, kelpo korvauksen, haluavat ja ovat valmiita oppimaan uutta ja CV:hensä lisätäytettä tulevienkin vuosien varalle.