Konnichiwa! Tule mukaan Muratan menestystarinaan!

Murata Electronics Oy kuuluu japanilaiseen Murata-konserniin. Murata on maailmanlaajuisesti johtava elektroniikkakomponenttien valmistaja, jonka lähes 70 000 työntekijästä noin 1 000 työskentelee Suomessa. Vuonna 1944 Kiotossa perustettu "startup" on kasvanut vuosien saatossa saavuttaen useissa tuoteperheissään globaalin markkinajohtajan aseman. Digitaalisen murroksen ja elektroniikkakomponenttien kysynnän kasvun myötä visiomme on kasvaa ja menestyä myös tulevaisuudessa.

Suomessa kehitämme ja valmistamme puhdastiloissa ainutlaatuiseen MEMS-teknologiaan pohjautuvia liikettä mittaavia antureita. Tuotteemme ovat hyvin pieniä, mutta niillä on erilaisissa loppukäyttökohteissa erittäin iso rooli. Autojen turvajärjestelmissä anturimme parantavat liikenneturvallisuutta ja voivat pelastaa ihmishenkiä, ja terveysteknologian tuotteissa anturien avulla voidaan huomattavasti kohentaa potilaan elämänlaatua.

              

Palkkaamme useita kymmeniä henkilötä työskentelemään tuotantotehtävissämme piiantureiden ja anturikomponenttiemme valmistuksessa. Tuotannon työntekijänä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi materiaalien, kuten piikiekkojen, edistämistä prosesseissa, tuotantolatteiden ja tuotantojärjestelmän käyttöä sekä tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta ja mikroskooppityöskentelyä. Tulet osaksi tiimiä, johon kuuluu useita oman työvuorosi operaattoreita, aluevastaava sekä vuoroesimies, jotka yhdessä vastaavat tuotannon sujuvuudesta. Teet yhteistyötä myös huollon, prosessikehityksen ja prosessilaadun kanssa.

Työ tuotannossamme tapahtuu laboratoriomaisissa puhdastiloissa, sillä korkeiden laatuvaatimusten tuotteemme ovat hyvin herkkiä esimerkiksi lialle ja pölylle ja vaativat siksi erityisolosuhteita. Tuotantotyömme on vuorotyötä, ja voit valita mikä seuraavista vuoroista sopii sinulle parhaiten.

Tuotantoympäristömme puhdashuoneineen opettaa sinulle paljon puolijohde- ja elektroniikkatuotannon tehtävistä ja teknologioista. Tuotannossamme on monia erilaisia prosessivaiheita joihin työllistyä: tuotteen matka alkaa piikiekoista ja anturielementin valmistuksesta ja jatkuu komponenttien kokoonpanoon päätyen lopulta lopputestaukseen ja pakkaukseen. Tulet osaksi kansainvälisesti toimivan, jatkuvasti kasvavan yrityksen toimintaan. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Vantaan Martinlaaksossa, jonne on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Tehtävään hakevalta odotamme:

  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Hyvää asennetta työntekoon ja motivaatiota tuotantotehtäviin
  • Halua ja kykyä tehdä vuorotyötä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Lisäksi arvostamme aikaisempaa vuorotyökokemusta, kiinnostusta tekniikkaan sekä harrastuneisuutta tai teknisiä opintoja. Taustasi voi kuitenkin olla ihan muualtakin kuin tekniikan alalta; tärkeintä on halusi ja motivaatiosi oppia uutta. Sovit hyvin meille, jos sinulla on hyvä tekemisen meininki ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen!

Kuulostiko sinulle sopivalta työltä? Jätä meille hakemus! (linkki)