Brändit

Vuosittain tuotamme palveluita ja ratkaisuja yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä globaaleihin yhtiöihin. ManpowerGroup toimii neljän brändin alla: ManpowerGroup Solutions, Experis, Proservia, Manpower ja Right Management.

Henkilöstöpalvelut ja resursointi

manpower logo

Manpowerin palvelut kattavat rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja soveltuvuusarvioinnit. Tuotamme kustannustehokkaita ja monipuolisia henkilöstöratkaisuja yhdistämällä oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

 

Johto- ja asiantuntijatason resursointi

experis logo

Experis auttaa organisaatioita löytämään tuloksiin sitoutuneita johto- ja asiantuntijatason osaajia avainpaikoille. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin.

 

Uranhallinta ja urajohtaminen

right management logo

Right Management on globaali asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus urajohtamisen, yksilöllisen urasuunnittelun ja uramuutostilanteiden konsultoinnista organisaatioissa.

 

Ulkoistetut palveluratkaisut

manpowergroup solutions logo

ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. 

Service Desk- ja etähallintapalvelut

Proservia tuottaa Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin.