AUTOMAATIOASENTAJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä n. 70 henkilöä töissä ja liikevaihto yli 7 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita. NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia kehittymishaluisia osaajia ja kokeneita konkareita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt liiketoiminnan kasvun myötä Kuopioon

AUTOMAATIOASENTAJIA

Tehtäviisi kuuluu laitteiden kokoonpanoa ja asentamista, käyttöönottoa sekä huoltoa.

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi automaatio-/sähkötekniikan tai vastaavan alan tekninen koulutus. Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa osaamista:

- Sähkötekniikan yleinen hallitseminen, sähköturvallisuusmääräysten tunteminen sekä sähkökuvien ja piirikaavioiden ymmärtäminen
- Automaatio- tai sähkötekniikan ammattitutkinto tai vastaavaa työkokemusta
- Perustietämys tietokoneohjelmien asentamisesta ja verkkoyhteyksien asetuksista
- Mekaanisten laitteiden sekä paine- ja alipainejärjestelmien tuntemusta
- eduksi katsotaan voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti ja sähköpätevyys S3

Tehtävän sisältöä voidaan jossain määrin räätälöidä valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja työnlaatu on sinulle tärkeä asia. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä koti- että ulkomailla.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 18.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.