SUUNNITTELIJA, Leppävirta

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 56 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 130 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Leppävirta
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

SUUNNITTELIJAA Leppävirran toimipisteeseen

Tehtävänäsi on elementtien suunnittelu ja laadit työpiirustuksia tuotantoa varten. Työhösi kuuluu myös työnjohdon ja työntekijöiden ohjeistamista. Olet päivittäin tekemisissä tuotannon kanssa ja sinulla on mahdollisuus nähdä oman suunnittelusi jälki.

Edellytämme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai vastaava) ja/tai työkokemusta vastaavasta. Pitkää työkokemusta tärkeämpi on asenteesi ja oppimisen halusi.

Olethan myös huolellinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvä keskittymiskyky. Pystyt toimimaan työssäsi itsenäisesti ja sinulta löytyy oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi englannin tai ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osana suunnittelutiimiä ja mukavan työporukan kehittyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.9.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.