ALUEHUOLTOPÄÄLLIKKÖ , Oulu

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 100. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Raahe
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme aktiivista ja tulosorientoitunutta aluehuoltopäällikköä vastaamaan Pohjois-Suomen alueiden huolto- ja korjaamotoiminnoistamme. Aluehuoltopäällikkönä vastaat Raahen ja Oulun alueiden huoltotoiminnoista, toimipisteen sijaitessa sopimuksen mukaan Raahessa tai Oulussa.

Aluehuoltopäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti alueesi kannattavasta ja kehittyvästä huoltotoiminnasta, asiakkuuksien hankinnasta ja erinomaisesta palvelukokemuksesta. Johdat alueesi huoltohenkilöstöä nykyaikaisella ja varmalla otteella ja näytät esimerkkiä positiivisella hands-on-asenteellasi. Sinulla on taito ylläpitää ryhmässä tekemisen meininkiä ja hyvää yhteishenkeä. Varmistat henkilöstön hyvän ammattitaidon ylläpitämisen ja kehittämisen, hallitset muutosjohtamisen ja viet kehitysideasi tehokkaasti käytännön toimenpiteiksi. Olet ihmisten parissa viihtyvä, paineensietokykyinen ja huumorintajuinen moniosaaja. 

Edellytämme sinulta teknistä tai kaupallista, vähintään AMK-tason tutkintoa, vahvaa kokemusta tuloksellisen palvelumyynnin johtamisesta sekä useamman vuoden kokemusta esimiestyöstä ja huoltotoiminnoista. Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taitosi ovat sujuvat ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, vaihtelevat työpäivät mukavien ja motivoituneiden työkavereiden kanssa sekä Wihurin monipuoliset edut. 

Aluehuoltopäällikkönä tulet matkustamaan aktiivisesti oman alueensa eri toimipisteiden välillä, joten matkustusvalmius on tehtävissä ehdoton edellytys. 

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen www.experis.com mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 700 0204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

TUTUSTU MEIHIN LISÄÄ NETTISIVUILLAMME www.tekninenkauppa.fi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.