HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijää. Shell asemat Kivihaka ja Pitkäkatu  tarjoavat polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konseptissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikkasi on ensisijaisesti Shell Kivihaka n. 30-40h/3 vkoa,  mahdollisuus on  tehdä vuoroja myös Shell Pitkäkadulla. Työ soveltuu myös osa-aikaisena opiskelijalle.

Hae tehtävää pikaisesti rekisteroimällä cv:si  www.manpower.fi – sivuilla  ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. 

Viimeinen hakupäivä
Mahdollisimman pian