ILTA- / YÖTYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOKAHVILAAN, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijää. Työpaikan sijainti on Shell Pitkäkatu. Shell Pitkäkatu tarjoaa polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

ILTA- / YÖTYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOKAHVILAAN

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konseptissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.  Työt alkavat kesäkuussa.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Työvuorot sijoittuva pääosin ma-su klo 18.00 – 06.00 väliselle ajalle. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikka on Shell Pitkäkatu, joka on avoinna 24h / 7. Työtä on tarjolla kesällä ja lomakausina n. 60-70h / 3 viikkoa ja muina aikoina n.10-20h / 3 viikkoa, syksyllä voit jatkaa vaikkapa opiskelujen ohessa. 

Hae tehtävää pikaisesti rekisteroimällä cv:si  www.manpower.fi – sivuilla  ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä ma-pe klo 9-15  ManpowerGroup Oy:n Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Viimeinen hakupäivä
Mahdollisimman pian