ACCOUNT MANAGER, Oulu

Elfa Distrelec toimii elektroniikan jakelijana ja teknisenä tietopankkina ammattilaismarkkinoilla Skandinaviassa. Elfa Distrelec on Euroopan suurimpia jakelijoita. Kokemuksemme on kertynyt noin 60 vuoden ajalta. Konseptinamme on helppo tilaaminen, luotettava toimitus ja aktiivinen valikoiman laajentaminen. Elfa Distrelecin omistaa pörssilistattu Sveitsiläinen Dätwyler-konserni. Toimialueemme kattaa Ruotsin, Suomen, Norjan, Tanskan sekä Puolan ja Baltian maat.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Elfa Distrelec Oy:lle Suomen myyntiorganisaatioon 
 
ACCOUNT MANAGERIA 
 
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän on tarkoitus alkaa vielä toukokuun 2019 aikana ja rekrytoidut suoraan Elfa Distrelec Oy:lle. Pääset mukaan tiiviiseen ja tehokkaaseen työyhteisöön, jossa kaikkien työpanoksella on iso merkitys!
 
Tehtäviisi kuuluu Pohjois-Suomen alueen aktiivinen myynnin tekeminen sekä asiakashoidollinen työ.  
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
 
- Aiempaa kokemusta myynnistä ja palavaa halua tehdä aktiivista myyntityötä sekä matkustusvalmiutta 
- Teknistä taustaa mm. sähkö- tai elektroniikkapuolelta joko koulutuksen tai työelämän parista
- Itseohjautuvuutta, proaktiivista ja innokasta asennetta työhön ja myynnin kehittämiseen 
- Kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
- Kaupallisen alan ymmärrystä ja asiakaspalveluhenkisyyttä 
- Ms Office paketin hyvää hallintaa 
- Hyvää englanninkielen taitoa
 
Tarjoamme työpaikan, jossa vaihtuvuus on pientä sekä työssä ja organisaatiossa todella viihdytään, kilpailukykyisten etujen kera. Kansainvälinen ympäristö, monipuoliset ja laidasta laitaan eri toimialoilla toimivat asiakkaat takaavat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset kehittymään organisaatiossa ja tehtävässä osaamisesi mukaan. 
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 24.5.2019 mennessä rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Olli Tossavainen tiistaina 7.5 klo 13-16, keskiviikkona 8.5 klo 9-11 tai torstaina 9.5 klo 13-15. Muina aikoina sähköpostiin olli.tossavainen@manpowergroup.fi saa laittaa postia. 
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys