HITSAAJIA , Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
5

 

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia

MAG-HITSAAJIA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-    alan koulutusta
-    hitsauskokemusta
-    piirustusten lukutaitoa
-    ahkeruutta ja sitoutumista
-    valmiutta toimia itsenäisesti
-    reipasta asennetta ja aktiivisuutta

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen ja MAG – hitsausluokat.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä, joka tukee sinua työtehtävässäsi. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 18.2.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi