KIRJANPITÄJÄ, Helsinki

Bauer Media on Suomen aktiivisin monimediatalo, johon kuuluvat radiokanavat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, SuomiRock, Radio Pooki ja Play Radio sekä verkkosivustot Voice.fi, Radionova.fi, Iskelma.fi, Radiocity.fi, Kiss.fi, Radiosuomirock.fi ja Asema.net. WE THINK POPULAR -sloganimme kertoo meistä kaiken olennaisen kolmella sanalla. Olemme viihteeseen keskittynyt yhtiö, joka tarjoaa ihmisille tärkeimpiä puheenaiheita. Haluamme liikuttaa seuraajiamme tarinoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedämme, mikä on suosittua sekä tänään että huomenna. Me tunnistamme trendit, tulkitsemme ja tuomme ne kaikkien ulottuville. Bauer Media on Euroopan suurin radiotoimija päivätavoittavuudella mitattuna. Toimintaa on 20 maassa neljällä eri mantereella, maailmanlaajuinen liikevaihdon ollessa 2,3 miljardia euroa v. 2014.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Bauer Media Groupille kirjanpitäjää vanhempainvapaan sijaiseksi (n. 1,5 v.). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työpaikka sijaitsee Kaapelitehtaalla, Ruoholahdessa. 

Tehtäviisi kuuluu

- kirjanpito
- ostoreskontra
- kuukausiraportoinnit
- muut juoksevat taloushallinnon tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kirjanpidosta
- sopivaa koulutusta (esim. tradenomi)
- vuorovaikutustaitoa, huumorintajulla täydennettynä
- positiivista ja joustavaa asennetta
- paineensietokykyä ja itsenäistä työotetta
- sujuvaa englannin kielen taitoa
- MS Officen hallintaa sekä hyviä Excel-taitoja
- eduksi katsotaan kokemus tilitoimistosta ja/tai konsernikirjanpidosta

Tarjoamme

- dynaamisen ja nuorekkaan työympäristön kasvavassa yrityksessä
- modernit ja viihtyisät työtilat
- kilpailukykyiset edut

Bauer Media Group työnantajana 

Henkilökuntamme on poikkeuksellisen tyytyväistä väkeä, mistä osoituksen esimerkiksi sijoittumisemme parhaiden joukkoon Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa useampana vuonna. Meillä saa olla oma itsensä ja erilaisia persoonia ymmärretään hyvin. Vastuuta ja koulutusta on tarjolla ja mahdollisuuksia erilaisiin vapaa-ajan viettoihin tarjotaan jatkuvasti.

Vaatimuksiakin on: meillä pärjätäkseen pitää olla valmis tekemään paljon töitä ja tekemään parhaansa joka päivä. Organisaatiorakenteemme suosii oma-aloitteista työntekoa ja jokaisen työntekijän pitääkin kantaa vastuuta itsestään ja yrityksestä.

Hae tehtävää rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla alla olevaa hae painiketta. Lisätietoja Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.