VAHINGONHOITAJA, Oulu

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Oulun Kuivaustekniikka Oy on vuonna 2006 perustettu vesivahinkojen kartoitukseen, kuivaukseen, purku- ja korjaustöihin erikoistunut yritys, joka toimii Oulun ja Lapin läänien alueilla. Toiminnan laajentuessa haemme kokenutta rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Ouluun:

VAHINGONHOITAJA    

Odotamme sinulta kokemusta vahinkoprosessin kokonaisvaltaisesta hoitamisesta, ja kokemuksesi voi tulla rakennusalan tehtävistä tai esimerkiksi vakuutuskäsittelijän työn kautta. Tehtävässä katsotaan eduksi rakennusmestarin tai –insinöörin koulutus sekä kokemus rakennusvahinkoprosessien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Myös kokemus korjausrakentamisesta ja laskennasta katsotaan eduksesi.  

Sinulla on kyky hallinnoida useita kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä tarvittavaa jämäkkyyttä päätösten tekoon. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa ja sinussa on aimo annos asiakaspalvelijaa, joten yhteistyö kanssasi sujuu. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän rakennusalan ammattilaisten parissa kasvavassa yrityksessä.  

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi