HITSAAJA(kesätyö), Vaasa

Onkilahden Metalli Oy on vuonna 1984 perustettu keskiraskas konepaja, joka sijaitsee Lintuvuoren teollisuusalueella Mustasaaressa lähellä Vaasaa. Yritys toimii omistamissaan 3200 m2 tuotantotiloissa, ja henkilöstöä meillä on 30. Onkilahden Metalli Oy valmistaa asiakkailleen, lähinnä energiateollisuuden suuryrityksille Vaasan seudulla, heidän suunnittelemiaan koneita ja laitteita vuosisopimusperiaatteella. Tuotanto muodostuu erilaisista nesteiden siirtoon ja varastointiin liittyvistä yksiköistä, kuten polttoaineiden- ja voiteluöljyjen siirtokoneikoista, vesijäähdytysyksiköistä, paisuntasäiliöistä, vesitankeista ja lämmönvaihtimista.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

HITSAAJAA Vaasaan

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista hitsaustöistä.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta

- kokemusta mag/tig-hitsaamisesta
- alalle sopivaa koulutusta
- sinulla tulisi olla myös teknisten piirustusten lukutaitoa 
- omatoimisuutta ja tiimityöskentelytaitoa 

Tarjoamme sinulle työn vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme myös ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavan työyhteisön. Työ on määräaikainen kesätyö n. 4 kk. Työ on 1-vuorotyötä. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.