PROJEKTI-INSINÖÖRI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ koordinointitiimin jäseneksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. käyttöönotto-ohjelmien ja niiden tulosaineistojen käsittely sekä avoimien asioiden selvittäminen ja hoitaminen yhdessä käyttöönottoinsinöörin kanssa. Pääset myös tukemaan käyttöönottopäällikköä erillisissä tehtävissä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää projektikokemusta ja insinöörin/DI opintoja voimalaitos-. kone-, tai prosessitekniikan alalta sekä kiinnostusta projektien koordinointitehtäviin. Työtehtävissä käytetään yleisiä tietokoneohjelmia, jolloin niiden tietämys ja hallinta luonnistuvat sinulta laadukkaasti. Kommunikaatio- ja koordinointitaidot niin suomen ja englannin kielillä ovat ehdoton vaatimus laadukkaan projektitoiminnan onnistumiselle. Emme kuitenkaan halua unohtaa insinööreille oleellisia ominaisuuksia kuten huolellisuutta ja tarkkuutta.

Tämä työtehtävä Olkiluodossa tarjoaa hyvin mielenkiintoisen työympäristön, joka on laajuudessaan, työssään ja lokaatiossaan uniikkia Suomessa työkokemuksesta puhumattakaan. Hae paikkaa välittömästi, mikäli mielenkiintosi heräsi, sillä täytämme sen välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 22.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistai- ja torstai-iltapäivisin klo 14.00-16.00 ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.