Kirjanpitäjä, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

Haemme nyt asiakkaamme ammattitaitoiseen joukkoon Helsingin Ruoholahteen

KIRJANPITÄJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja tässä tehtävässä vastaat yrityksen asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen sekä sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä taloushallinnon prosessien ylläpidosta ja kehittämisestä. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä viranomaisraportointia. 

Olet itsenäinen, vastuullinen, aikaansaava ja kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä – asiakkaamme arvojen mukaisesti numeroiden takana on innovatiivinen ja aktiivinen neuvonantaja, joka haluaa tehdä asiat helpoiksi omille asiakkailleen. Henkilönä tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja kommunikoit luontevasti ja ystävällisesti erinomaisella suomen kielellä myös paineen alaisena. Kiireestä huolimatta pysyt aina huolellisena ja tarkkana.

Eduksesi katsomme IFRS-kokemuksen, käyttöomaisuuskirjanpidon- ja konsernituntemuksen.

Tehtävässä pääset näköalapaikalle nopeasti kasvavaan suureen taloushallinnon asiantuntijayritykseen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kannustavan työilmapiirin, kehittymismahdollisuuksia sekä eteenpäin menevän yrityksen yhdessä tekemisen meininkiä. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Hae tehtävää välittömästi rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.