TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA, Ylöjärvi

Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla heidän kriittisen kylmäketjunsa tehokkuus ja turvallisuus. Asiakkaitamme Suomessa ovat elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, rakennusurakoitsijat, päivittäistavarakauppa ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt. Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä noin 650 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa vuonna 2016. www.huurrefinland.fi

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Ylöjärvi
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA Ylöjärvelle
 
Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja asiakkaiden jäähdytysjärjestelmien valvonta sekä niissä esiintyvien poikkeamien, hälytysten analysointi ja jatkotoimenpiteistä päättäminen. Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävänä on tukea asiakkaitamme puhelimitse jäähdytysteknisten asioiden parissa mutta myös ohjata huoltotöitä keskitetysti huoltotoimipisteille. Työtehtäviisi sisältyy myös säännöllinen asiakasraportointi.
 
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä ymmärtää automaatiota sekä jäähdytysjärjestelmiä. 
 
Toimit aktiivisesti tavoitteidesi täyttymiseksi ja panostat oman osaamisesi kehittämiseen. Asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa olet se tärkeä asiantuntija, jonka tulee onnistua löytämään hänelle aina parhaat mahdolliset ratkaisut. Olet oma-aloitteinen, kontaktoit rohkeasti asiakkaita ja ymmärrät myynnin merkityksen asiakaspalvelutyössä. Toimit pääsääntöisesti suomalaisten asiakkaiden parissa, mutta koska tekninen palvelukeskus toimii myös globaalisti, kykenet palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. MS Office-työkalut ovat sinulle tuttuja. Sinulla on ehkä jo kokemusta vastaavantyyppisestä tehtävästä ja/tai monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä. 
 
Tarjoamme:
 
- Mahdollisuuden kehittyä automaation ja jäähdytystekniikan parissa
- Ammattitaitoisen tiimin tuen
- Mukavan työyhteisön
- Kattavan koulutuksen tehtävään ja myös jatkuvan oppimisen uuden teknologian parissa
 
Hae tehtävää pian, sillä työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja työajoissa on tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 tai paivi.tammilehto@manpowergroup.fi. 
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.