PALKANLASKIJA, Alajärvi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Alajärvi, Lapua, Lappajärvi, Vimpeli, Soini, Kauhava, Seinäjoki, Kuortane
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

Haemme asiakkaallemme Alajärvelle ammattitaitoista

PALKANLASKIJAA

Työssäsi kuulut pieneen tiimiin ja vastaat itsenäisesti palkanlaskennasta, erilaisista vuosi- ja kk-ilmoituksista sekä muista palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä kokemusta palkanlaskennasta, mielellään kuntasektorin puolelta. Olet tunnollinen, joustava, oma-aloitteinen ja työorientoitunut sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Olet näppärä järjestelmien käyttäjä, Pegasos –järjestelmän osaaminen katsotaan eduksesi. Olet myös valmis sitoutumaan palkanlaskennan aikatauluihin.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen vuoden 2019 loppuun, mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen selviää myöhemmin. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi  heti osoitteessa www.manpower.fi  ja liitä mukaan CV:si sekä palkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ManpowerGroup Oy:n Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala, puh. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.