SUUNNITTELUINSINÖÖRI, Pietarsaari

Japrotek Oy Ab kuuluu Uutechnic Group -konserniin, jonka strategisena tavoitteena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa kehittämällä korkeatasoisia ja kokonaisvaltaisia teknologiaratkaisuja ja prosessipalveluja. Pietarsaaressa toimiva Japrotek kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla sekoittimia, paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhteistyössä Uutechnic Groupin kanssa Japrotek Oy Ab on eräs harvoista yrityksistä, joka itse suunnittelee ja valmistaa sekä säiliöitä että sekoittimia ja voi siten vastata valmiista sekoitin- ja säiliöyhdistelmästä. Lisätietoja: www.japrotek.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pietarsaari, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme 
 
SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ Pietarsaareen
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (ins. AMK/DI)
- Autocad- ja Inventor-osaamista
- sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa
- yhteistyötaitoja ja kommunikointikykyä
 
Pystyt pitkäjänteiseen, itsenäiseen työskentelyyn ja samalla toimit mielelläsi yhteistyössä asiakkaiden ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työskentelysi on loogista, huolellista ja tarkkaa. Haluat kantaa vastuuta ja siedät sen mukanaan tuomaa painetta. Haluat olla mukana tekemässä tulosta, ajattelet kustannustietoisesti ja pysyt aikataulussa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen suunnittelusta sekä ymmärryksen prosessiteollisuudesta. Huomioimme myös vastavalmistuneet. 
 
Tehtävänäsi on prosessilaitteiden (säiliöiden ja painelaitteiden) mekaaninen suunnittelu ja työkuvien suunnittelu. Ohjaat ja koordinoit materiaalihankintoja ja alihankintasuunnittelua. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin, oston, tuotannon sekä asiakkaiden kanssa ammattitaitoisen tiimin tukemana. Tavoitteena on varmistaa tuotteiden korkea laatu ja oikea-aikaisuus asiakaslähtöisesti ja kustannustietoisesti. 
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osaavassa ja ammattimaisessa ympäristössä sekä viihtyisän työilmapiirin. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. 
 
Aloitus tehtävään sopimuksen mukaan. 
 
Hae tehtävää viimeistään 21.11.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.