TEKNINEN MYYJÄ, Porvoo

E. Helaakoski Oy on vuonna 1958 perustettu nostopalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja siirtokalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Olemme yksi Suomen suurimmista nostopalvelualalla toimivista yrityksistä. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 100 alan ammattilaista. Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuuden ja rakentamisen ammattilaiset sekä yhteisöt ja yksityiset toimijat kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Lisätietoa yrityksestämme www.helaakoski.com.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Porvoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme oma-aloitteista, itsenäistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen perheyritys E.Helaakoski Oy:lle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2018 aikana.  Rekrytoidut suoraan asiakasyritykseemme.

Positio on yrityksessä uusi. Rakennat asiakassuhteita ja hankit yhteistyökumppaneita teollisuuden ja rakentamisen ammattilaisista, yhteisöistä ja yrityksistä. Viet sinnikkäästi maaliin pitkäjänteisiä projekteja ja verkostoidut ahkerasti niin nykyisten kuin tulevien yhteistyökumppanien parissa. Tehtävässä vastaat sekä isoista että pienistä asiakkuuksista Uudenmaan myyntialueella. Huolehdit itsenäisellä ja oma-aloitteisella otteellasi siitä, että yrityksen kalusto on mahdollisimman paljon käytössä, niin lyhyemmissä kuin pidemmissä projekteissa.

Olet etsimämme tekninen myyjä, mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluat edetä seuraavaan vaiheeseen tai kaipaat uusia haasteita jo kokeneempana konkarina.

Edellytämme sinulta:

- Kokemusta B2B puolen myynnistä vähintään parin vuoden ajalta

-  Kiinnostusta tai aiempaa kokemusta rakennusteollisuudesta, maanrakennuksesta, infrasta tai raskaiden koneiden maailmasta

- Erinomaista kykyä luoda hyviä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita ja tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen

- Sitkeyttä, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta saattaa pitkäkestoisiakin projekteja maaliin

- Ulospäinsuuntautunutta, joustavaa ja itsenäistä työskentelytyyliä. Opit kyselemällä ja kuuntelemalla, etkä oleta valmiiden ratkaisujen odottavan annettuina.

- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksesi katsomme olemassa olevat verkostosi alan vaikuttajiin ja yhteistyökumppaneihin.  

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin projekti- ja myyntityön parissa! Pääset tekemään työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ammattilaisten tuella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 31.10.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys