ASIAKASNEUVOJIA(Yritysasiakkaat), Tampere

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
12

 

Haemme nyt OP Vakuutus Oy:lle yritysasiakkaiden vakuutuspalveluihin Tampereelle
 
ASIAKASNEUVOJIA
 
Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia. 
 
Mitä odotamme sinulta
 
Asiakasneuvojaltamme odotamme aktiivista ja tavoitehakuista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon -periaatteella. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy monenlaisia tekijöitä erilaisilla taustoilla ja etsimme ennen kaikkea asennetta, joten ethän epäröi hakea tehtävään! 
 
Toivomme sinulta
 
- Tavoitteellista ja oma-aloitteista asennetta 
- Kykyä omaksua uusia asioita 
- Tilannetajua ja pelisilmää
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Paineenhallinta- ja päätöksentekokykyä
- sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua

Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaito on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä.
 
Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikainen työ, sekin on mahdollista. Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi. Tehtävässä menestyminen tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet OP Ryhmän sisäiseen urakehitykseen jatkossa. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa aluksi vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. 

Työ alkaa kattavalla 10 viikon palkallisella perehdytysjaksolla 4.3. Koulutuspäivät kestävät klo 8 – 16, joten olethan valmis sitoutumaan tähän koko perehdytysjakson ajan. Palveluaikamme ovat tällä hetkellä arkisin klo 8 – 22 ja työvuorot sijoittuvat tälle aikavälille yhdeksän viikon rotaatiolla. 
Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävään rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti.  Lisätietoa tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438 ja Sourcing Consultant Hannu Pelli p. 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.