TOIMISTO- / VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja itsenäistä

TOIMISTO- / VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

toimimaan muutaman hengen asiakasyrityksemme ”yleishenkilönä” sekä varaston, toimiston, tietokoneiden että tuotantolaitteiden parissa osittain fyysisessä työssä. Tehtävä voi olla ajoittain osa-aikainen ja työtunteja on vaihdellen 20-37,5h/vko. Saat itse vaikuttaa pitkälti työaikoihin ja työmäärään, mutta ensisijaisesti työ sijoittuu ma-pe välille.

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka haluaa välillä tehdä hieman lyhyempää työpäivää!

Tehtäviisi kuuluu asiakastilausten jälkikäsittelyä. Jälkikäsittelyllä tarkoitetaan esimerkiksi paperin leikkaamista, laminointia, pakkaamista, taittamista ja lähetyskuntoon laittamista. Työtä tehdään vahvasti erilaisilla paperin jälkikäsittelykoneilla sekä tietokoneilla. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu varaston ylläpidon tehtävät. Oman kiinnostuksesi mukaan voit kehittää työnkuvaasi vastaamaan esimerkiksi koneiden it-puolesta tai kehittämään työnkulun prosesseja. Työ on osaksi fyysistä varastotyötä ja osaksi työtä toimistoympäristössä.

Edellytämme:

- innokasta ja uteliasta asennetta sekä vahvaa halua kehittää itseään
- kärsivällistä ja rauhallista luonnetta sekä kykyä tulla kaikkien kanssa toimeen
- kiinnostusta media-alaan
- kykyä työskennellä vaihtelevien sekä rutiininomaisten työtehtävien parissa
- englannin kielen luetun ymmärtämistä
- sujuvaa suomen kieltä tai englannin kieltä puhuttuna
- peruskoulutuksen tai meneillään olevat opinnot katsomme eduksesi

Tarjoamme joustavat, omiin aikatauluihisi sopivat työajat, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työnkuvan alalla tunnetussa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi