ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Vaasa

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme yli 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 78,2 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.remeo.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Vaasaan

Aluemyyntipäällikön tehtävänä on vastata tavoitteellisesta ympäristö- ja jätehuoltopalveluiden uusmyynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta Vaasan talousalueella.

Hakijalta odotamme vahvaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B -ratkaisumyynnistä. Vaasan talousalueen teollisuusyritysten tuntemus ja olemassa oleva kontaktiverkosto ovat työssäsi suuri etu.

Olet myyntihenkinen ja tunnistat organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi. Olet asiakaslähtöinen, määrätietoinen ja sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä. Tuloshakuisena myyntitavoitteet eivät ole sinulle painolasti, vaan toivottu kirittäjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, hyvät työkalut sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa yhdessä motivoituneen ja innostavan tiimin kanssa. Työtyytyväisyys Remeolla on korkea ja sinulla on mahdollisuus mennä eteenpäin urallasi sekä kehittää osaamistasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, autoedun ja remeolaisena sinulla on myös laajat henkilöstöedut käytettävissäsi.

Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tuntuuko tehtävä omalta? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 15.6.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.