MIG-TAITOISIA HITSAAJIA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme, metallialan yritykselle reippaita

MIG-TAITOISIA HITSAAJIA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

-    alalle sopivaa koulutusta
-    kokemusta MIG-hitsaamisesta
-    piirustusten lukutaitoa
-    reipasta asennetta ja sitoutuneisuutta työhön

Tarjoamme sinulle työn vakavaraisessa yhtiössä ja mukavan työyhteisön. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Huomioimme myös vastavalmistuneet kuin vanhat konkaritkin.

Toimi heti! Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.01.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi