HITSAAJA, Kokkola

Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan yksilöllisiä erikoisratkaisuja kuljetusalalle. Yritys valmistaa tilauksesta mm. rahtilavoja, perävaunuja, kapelleja, nosturiautoja sekä puoliperävaunuja. Tyllis hoitaa nosturien, kippilaitteiden ja perälaitanostimien myynnin, asennuksen ja huollot. Yrityksen tuottamat rakenneratkaisut helpottavat tavaran käsittelyä sekä lastauksessa että kuorman purkamisessa. Vuosikymmenien kokemus sekä uusimman teknologian tehokas hyväksikäyttö takaavat nopeat toimitukset sekä hyvän hinta/laatu-suhteen.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

HITSAAJIA, Kokkolaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    alan koulutusta/työkokemusta
-    MAG-hitsausosaamista
-    piirustusten lukutaitoa
-    reippautta ja hyvää asennetta

Voit olla vanha konkari tai juuri koulusta valmistunut. Tehtävään on hyvä perehdytys ja sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi ammattilaisten joukossa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja viihtyisän työilmapiirin. Työn on aamuvuoroa ma-pe.

Hae heti, teemme nopeita päätöksiä! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.