AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Tampere

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakkaallemme automaatiosuunnittelijoita työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa teollisuus- ja prosessiautomaatioon liittyvissä suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä. Etsimme sekä kokeneita konkareita että valmistumassa olevia/valmistuneita tekijöitä kehittymään alalla. Työtehtävät ja vastuut rakentuvat osaamistason ja projektien vaatimusten mukaan. Työskentelet osana projektitiimejä projektien eri vaiheissa. Projektien eri vaiheiden ja osa-alueiden suunnittelutehtävien lisäksi tehtäviin kuuluvat osaamisesta riippuen muun muassa erilaiset määrittelyt ja selvitykset, tarjouspyynnöt, asennusvalvonta, testaukset, käyttöönotot ja asiakastuen tehtävät. Työtä tehdään projektista riippuen toimistolla tai asiakkaan tiloissa. Tehtävissä vaaditaan myös matkustusvalmiutta ja englanninkielen taitoa, sillä projekteja toteutetaan sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaille. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation ja asiakkaiden kanssa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (insinööri/diplomi-insinööri) sekä jatkuvaa uuden oppimishalua. Eduksi katsotaan kokemus suunnittelukokonaisuuksien hoitamisesta sekä automaatioprojektien, erityisesti prosessiteollisuuden, parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyökykyä, määrätietoisuutta ja sopeutumiskykyä muuttuvissa tilanteissa. Kokemusta jo omaavat pääsuunnittelijat toimivat asiantuntijan roolissa asiakkaan suuntaan ja vievät projekteja vastuullisesti eteenpäin.  Nuoremmat  suunnittelijat kehittyvät projekteissa kokeneempien tukemina.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia, kehittäviä  ja vastuullisia tehtäviä. Työhön annetaan kattava perehdytys ja työn kautta kasvatat ammattitaitoasi eteenpäin. Hakemuksen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut pikinmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan talven tai kevään aikana, riippuen asiakkaidemme projektien alkamisaikatauluista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@manpowergroup.fi