PIENKONEASENTAJA, Espoo

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Cramolle Espoon toimipisteeseen PIENKONEASENTAJAA työskentelemään rakennuskonevuokraamomaailmassa. Työtehtäväsi on huolehtia rakennustyömailla käytettävien koneiden ja laitteiden asennustöistä, pitäen sisällään huollot ja vikakorjaukset. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäivisin ajalle 07:00-15:06. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde on alkuun kuukauden määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sekä hyvää asennetta, korkeaa työmotivaatiota ja tiimityötaitoja. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä, joka hoitaa jokaisen työtehtävän mallikkaasti. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, sekä työkokemusta ja ammatillista koulutusta teknisistä tehtävistä (esim. autoasennus, sähköasennus). Arvostamme erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemusta. Toivomme valitulla henkilöllä olevan sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten – toimivien – työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. 

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.