KOKKI, Vaasa KESÄTYÖ

Oy Fondis Ab on Vaasan keskustassa sijaitseva ravintolakokonaisuus, johon kuuluu viihdekaraokeravintola Tørst, ala carte-ravintola ja baari Brasserie&Bar Fondis, iso sisäpihaterassi Patio sekä yökerho Fontana. Lisätietoja: www.fondis.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen kesätyöhön reipasta 

KOKKIA Vaasaan

Edellytämme alan koulutusta tai työkokemusta, voit olla myös alaa opiskeleva. Edellytämme hygieniapassin ja salmonellatodistuksen lisäksi hyvää asennetta, omatoimisuutta ja joustavuutta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän huipputiimissä! Työ on määräaikainen kesätyö. Töitä tehdään ma-pe, sekä viikonloput ja n. 60-90h/3 vko. 

Toimi nopeasti. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 28.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.