PALVELUNEUVOJA , Tampere

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
5

 

Etsimme nyt viittä PALVELUNEUVOJAA kuljetustenohjauskeskukseen Kalevaan.

Tehtäviisi kuuluu vastaanottaa asiakkaiden matkatilaukset, tallentaa ne matkojen välitysjärjestelmään ja yhdistellä tilauksia mahdollisuuksien mukaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Matkoja ohjataan Tampereen ja sen lähikuntien alueella, joten hyvä paikallistuntemus on eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Odotamme sinulta:
-  Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta
-  Huolellisuutta ja tarkkuutta myös kiireen keskellä
-  Kykyä kohdata erilaisia asiakkaita
-  Mahdollisuutta työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja myös pyhäpäivinä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja ennen kaikkea sopivasti vaihtelevan työn vahvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Työssä saat käyttöösi modernit työskentelyvälineet sekä päivittäisen tuen ja kannustuksen mukavassa työyhteisössä. 

Työt alkavat valituilla henkilöillä koulutusjaksolla 13. tai 27.8. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Tehtävistä neljä on osa-aikaista (n. 20 h / vko) ja yksi täysipäiväinen työntekijä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Groupin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 tai paivi.tammilehto@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.