CNC-KONEISTAJA, Pietarsaari

Koncentra Pistons suunnittelee, valmistaa ja markkinoi suuria mäntiä johtaville keskinopeiden kaasu- ja dieselmoottoreiden valmistajille. Mäntien valmistus on aloitettu Pietarsaaressa vuonna 2000. Olemme alan merkittävä toimija Euroopassa. Koncentra Pistons Oy kuuluu ruotsalaiseen Koncentra konserniin.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme  asiakasyrityksellemme 

CNC-KONEISTAJIA

Vastuullasi on erikokoisten mäntien ja muiden komponenttien valmistamisen eri vaiheet. Toimenkuvaasi kuuluu myös käyttämiesi koneiden päivittäinen huolto ja kunnossapito. Sinulla on joko metallialan koulutus tai työkokemusta alalta, saatat olla työn pätevöittämä tai innostunut lähtemään uudelle uralle. Sinulla on jonkin verran kokemusta koneistuksesta. Näppärä, aloitteellinen asenne ja oppimishalukkuus ovat eduksi, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Eduksesi luetaan mahdollinen Siemens-ohjauksen tuntemus.

Haasteellinen tehtävä vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä ja osaat käyttää myös omaa harkintaa. Tulet työssä toimeen suomen kielellä. Sinulla on vuorotyövalmius, sillä työaikamuoto on katkeava 3-vuorotyö. Koet olevasi omalla alalla metallin parissa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Arvostat niin ikään käytössäsi olevaa nykyaikaista laitekantaa.

Tarjolla on mielenkiintoinen, kokoaikainen ja vakituinen tehtävä. Hae paikkaa heti, tai viimeistään 12.12.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki kirsi.palomaki@manpowergroup.fi 044 335 7576

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.