TUOTEMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen tuotemarkkinointipäällikköä hydraulisten osien tukkukaupan ja jälkimarkkinoinnin pariin.

Tehtäväsi on kehittää jälkimarkkinointipuolta jälleenmyyjäverkostossa, kehittää olemassa olevia toimintamalleja ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä tapoja toimia. Haluat löytää uusia jälleenmyyjiä, luoda kumppanuuksia sekä toimia brändilähettiläänä kentällä asiakkaiden luona mm. kouluttaen jälleenmyyjiä.

Merkittävä osa asiakkaistasi on metsänkorjuusegmentissä tai mobiilikaluston parissa toimivia käyttäjiä, urakoitsijoita, yrityksiä tai kauppiaita.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä aluemyyntitiimien kanssa koko Suomen alueella. Asemapaikkasi on pääkonttorilla Turussa ja alueesi on koko Suomi. 

Millaista henkilöä haemme?
- Sinulla on kenttäkokemusta yleisellä tasolla ja ymmärrät hyvin eri paikkakuntien ja erikokoisten yritysten/liikkeiden välisiä eroja 
- Sinulla on yli 5 vuotta työkokemusta 
- Ahkeraa asennetta ja olet tarpeeksi nöyrä likaamaan kätesi ja auttamaan jälleenmyyntipisteellä tavaroiden hyllyttämisessä esille, jos tilanne sitä vaatii.
- Ymmärrät, että jälkimarkkinointibisnes on hyvin sirpaloitunutta ja pienistä tulonlähteistä kasvaa suuri virta
- Taustasi on mielummin pk-sektorilta kuin isoista taloista
- Olet innokas, nuorekas, nälkäinen ja kehittämishaluinen
- Olet pitkäjänteinen etkä lannistu pienistä vastoinkäymisistä  
- Olet oma-aloitteinen ja koordinointikykyinen  (työssäsi koordinoit asioita kollegoiden kanssa sekä koordinoit mm. jälleenmyyntipisteiden avaamista, sekä erilaisia kampanjoita)
- Olet valmis matkustamaan kotimaassa(työstä 25-50% tapahtuu kentällä)

Katsomme eduksi:
- kokemuksen / ymmärryksen hydrauliikasta
- osaamisen/ harrastuneisuuden tekniikan alalta
- kokemuksen tuotemyynnistä (ei projektimyynnistä)
- taustan myynnistä/markkinoinnista tekniikan alalta (esim. erilaiset varaosat, työkalut, korjaamot etc.)

Tarjoamme
- hyvän perehdytyksen
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mukavan työyhteisön ja tiimin tuen
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä
- laadukkaat tuotteet joista voi olla ylpeä

Paikka on vakituinen ja palkkaus sopimuksen mukaan.
Palkkaus koostuu kiinteästä palkasta ja kannustinbonuksesta.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 9.12.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.