VAKUUTUSMYYJÄ, Joensuu

ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Karjala, Joensuu
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
5

 

Onko sinulla intoa ja potentiaalia uusiin haasteisiin työelämässä? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä, josta tulet hyötymään vielä pitkään!

Etsimme joukkoomme innokkaita työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Joensuuhun

Saat loistavan tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi puhelimitse tapahtuvassa myyntityössä. Yritys, jonka tuotteita myyt, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua. 

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulta ensisijaisesti oppimishaluista ja innokasta asennetta myyntityötä kohtaan. Sovit iloiseen joukkoomme, mikäli olet rohkea, aikaansaava ja pidät nopeatempoisesta työskentelystä.

Taustallasi ei ole merkitystä, kunhan sinulla on intoa ja asennetta kehittyä myyntityössä. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin. Tärkeintä on, että sinulla on intoa ja rohkeutta lähteä tätä työtä tekemään.

Mitä sinä saat

Ennen kaikkea saat vakituisen työn, jota tehdään rehellisesti ja rennolla fiiliksellä. Tämän työn pystyt sovittamaan omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi, sillä meillä voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Työmäärästä riippumatta, saat aina ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen 10 euron tuntipalkan. Lisäksi erinomaiset palkitsemismallit mahdollistavat omaan tuntiansioon vaikuttamisen keskimäärin ansiot voivat olla 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Mahdollistamme kehittymisesi ja menestyksesi valmentajien monipuolisella myyntikoulutuksella. Meillä tekijät ovat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa osaamistaan. Koko tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat meillä arkipäivää ja auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen. Työn sujuessa hyvin, tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöhön. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun! 

Lisätietoa

Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 9-17 välille, iltavuoroja saa tehdä klo 20 asti. Vapaaehtoisille on tarjolla myös lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Toivomme, että pystyt osallistumaan ensimmäisen viikon palkalliselle koulutusjaksolle maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Jos sinulla jäi jotain kysyttävää, voit soitella Service Manager Marko Hänniselle arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995. Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään rekrytointiprosessin etenemiseen liittyvissä kysymyksissä, cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Hae pirteään joukkoomme mukaan osoitteessa www.manpower.fi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 31.3.2019 mennessä.

Olemme myös somessa, käy tutustumassa:

https://www.facebook.com/MGSCCSuomi/

https://www.instagram.com/mgsccsuomi/