KUNNOSSAPITOASENTAJA, Kuopio

Powerflute Oy on Madison Dearborn Partners´n 100 % omistama tytäryhtiö. Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Näitä pakkauksia valmistavia asiakkaitaan Powerflute palvelee ympäri maailmaa. Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 190 henkilöä. Tehtaan tuotantokapasiteetti on noin 285 000 tonnia vuodessa. Lisätietoja www.powerflute.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Powerflute Oy:lle Kuopioon

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtävässä toimit kartonkikoneen mekaanisessa kunnossapidossa osana muuta kunnossapidon työryhmää. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat päivittäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. kone- ja metallialan ammattitutkinto) ja/tai aiempaa työkokemusta prosessiteollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Tehtävässä toimit monien eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Persoonaltasi olet joustava ja oma-aloitteinen ja toimintatapasi on vastuullinen. Hitsaus- tai koneistusosaaminen katsotaan eduksi tähän tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun saakka.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 22.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.