TIIMINVETÄJÄ, Jyväskylä

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Tuotamme innovatiivisella otteella loppukäyttäjätukea ja haluamme luoda uusia tapoja palvella asiakkaita. Pystyäksemme toteuttamaan visiomme haemme vakituiseen työsuhteeseen Service Desk -palveluun

Tiiminvetäjää Jyväskylään

Lyhyesti kerrottuna vastuusi lähiesimiehenä on tukea tiimiäsi päivittäisessä työssä, seurata palvelun laatua, sekä jalkauttaa uusia toimintamalleja tuotantoon. Todellisuudessa jokainen päivä on kuitenkin erilainen.

Työpäiväsi aikana varmistat, että linjat on resursoitu oikealla tavalla ja teet tarvittavia muutoksia lennosta tulevien puhelumäärien perusteella. Ruuhkaisina aikoina voit itsekin ottaa muutaman puhelun vastaan. Tuet tiimiläisiäsi heidän kohtaamissaan haasteissa ja varmistat heidän kyvykkyyden ja mahdollisuuden ensiluokkaisen asiakaspalvelukohtaamisen tarjoamiseen.

Sinusta

Johdat omaa työtäsi itsenäisesti ja tehokkaasti, sekä olet jo parin vuoden kokemuksen omaava jämäkkä esimies. Sinulla on kokemusta Service Desk -palvelusta, ja tunnet palveluprosessit, jotta osaat ohjata tiimin tekemistä oikein. Pyrit löytämään uusia tapoja tuottaa palvelua mieluummin kuin toimit pitkään samojen vanhojen prosessien mukaisesti.

Et kavahda kiireitä ja pystyt toimimaan paineen alla, sekä muistat asiakastyytyväisyyden tärkeyden liiketoiminnassa - tietenkään unohtamatta henkilöstön hyvinvointia. Haluat tehdä työsi laadukkaasti, ja palvelutasojen seuranta on sinulle itsestäänselvyys.

Meidän porukka

Jyväskylän Service Desk -tiimissämme on tällä hetkellä 9 kokenutta agenttia, jotka ovat valmiita tukemaan myös sinua teknisissä asioissa. Tämän lisäksi meillä on pääkaupunkiseudulla noin 30 hengen Service Desk -tiimi, jonka kanssa tulet tekemään yhteistyötä nykyaikaisia teknologisia ratkaistuita hyväksikäyttäen.

Mitä meiltä saat?

Proserviassa vastaamme asiakkaidemme tämän päivän IT-haasteisiin, mutta valmistaudumme myös huomisen tuomiin pulmiin jatkuvasti kehittämällä uutta. Nyt on hieno hetki myös sinun hypätä mukaan! Kanssamme pääset luomaan uusia toimintatapoja ja tueksesi saat esimiehesi ja lähitiimin lisäksi kansainvälisen asiantuntijaverkoston. Tukitoimintomme kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joten tiiminvetäjän rooli tarjoaa sinulle myös huikean mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Lue lisää meistä ja tekemisestämme osoitteessa www.proservia.fi

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde alkaa kattavalla koulutuksella. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi rekisteröitymällä ja linkittämällä CV:si. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae mukaan!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää tehtävästä, voit kysellä lisätietoja Delivery Lead Tomi Peltoselta numerosta 050 3366 664.