LOGISTIIKKA- JA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Pääkaupunkiseutu

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme teollisuuden ja logistiikka-alan asiakkaillemme motivoituneita ja osaavia logistiikka- ja varastotyöntekijöitä. Tehtävät sijoittuvat eri asiakasyrityksiimme pääkaupunkiseudulla. Työsuhteiden pituudet ja työajat vaihtelevat, joten tavoitteemme on löytää sinun elämäntilanteeseesi sopivin tehtävä.

Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta varasto-, tehdas- tai logistiikkatöistä. Toivotamme myös hakemuksesi tervetulleeksi, vaikkei sinulta vielä löytyisikään alan koulutusta tai työkokemusta. Edellytämme ennen kaikkea hyvää asennetta ja yhteistyötaitoja. Eduksesi luemme myös asiakaspalveluhenkisyyden, monipuolisen kielitaidon, sekä hyvät kädentaidot. 

Tavoitteemme on tarjota sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Manpowerin työntekijänä eri asiakasyritystemme palveluksessa omien tarpeidesi mukaan. Määräaikainen työsuhde kauttamme voi myös johtaa vakituiseen pestiin suoraan asiakkaamme työntekijänä. Kerro hakemuksessasi millaista työsuhdetta etsit (kesto, sijainti, työajat) ja olemme sinuun yhteydessä sopivan tehtävän avautuessa.

Jätä hakemuksesi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.