KEY ACCOUNT MANAGER, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt dynaamista ja sosiaalista

KEY ACCOUNT MANAGERIA

Suur-Helsingin myyntialueelle toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään. Oletko sinä SE ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta ravintola-alalta esim. ravintolassa työskentelyn kautta. Myynti tulee sinulle luontaisesti ja nautit myynnintuomista haasteista. Olet aidosti kiinnostunut ravintola-alan ilmiöistä ja olet valmis verkostoitumaan alan vaikuttajien kanssa. Tehtäväsi on palvella HoReCa –alan asiakkaita tarjoamalla heille soveltuvia ratkaisuja elintarvikkeiden, alkoholin ja ruuanvalmistusvälineiden tuoteryhmistä. Työnkuva rakentuu jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta sekä uusasiakkaiden aktiivisesta hankinnasta.

Työsi on liikkuvaa kenttämyyntityötä ja asiakaskuntasi tulee painottumaan ravintola-asiakkaisiin. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit siitä, että pääset keskustelemaan työssäsi niin tilaavien henkilöiden, kuin myös asiakasyritystemme ylimmän johdon kanssa. Olet tuloshakuinen, vastuuntuntuinen, kehittyvä ja rohkea. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee ja sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - HoReCa-alan tuntemusta
  - näyttöä tuloksellisesta BtoB-kenttämyynnistä
  - tehtävää vastaavaa koulutusta esim. AMK
  - palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  - asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
  - erinomaisia organisointitaitoja paineen alla
  - energistä ja positiivista asennetta sekä halua oppia uutta
  - vakuuttavia esiintymistaitoja että sujuvaa englanninkieltä
  - mahdollisuutta joustaviin työaikoihin tarvittaessa ja matkustusvalmiutta
  - hyvää it-järjestelmien hallintaa

Tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava myyntitehtävä dynaamisessa työyhteisössä. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan välittömästi, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).