TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Turkuun

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluvat liimapuupalkkitehtaan tuotannon eri tehtävät (sahatavaran lajittelu, palkkien kokoon liimaus) taustastasi ja osaamisestasi riippuen.

Työ sopii sekä opiskelijoille että alalla toimineille. Työ on koneavusteista ruumiillista työtä ja edellyttää hyvää fyysistä lihaskuntoa. Alkutuotannon työt ovat päivätyötä.

Haemme työntekijöitä lomittajaksi huhti-syyskuussa. Kokemuksen puualalta, joko työn tai opintojen puitteissa, katsomme eduksi.

Työt voivat alkaa maaliskuussa tai viimeistään toukokuussa, sopimuksen mukaan. Olethan ripeä hakemuksen lähettämisessä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Olli Tossavainen sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi .