TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ, Tampere

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia. Tarjoamme innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia tulevaisuuden tarraratkaisuja yhdistettynä erinomaiseen palveluun. Korkealaatuisia paperi- ja filmitarralaminaattejamme käytetään informaatio- ja tuote-etiketöintiin. Meillä on maailmanlaajuinen tehdas-, jakeluterminaali- ja myyntiyhtiöverkosto ja työllistämme noin 3 000 työntekijää. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa (1,9 miljardia dollaria). UPM Raflatac on osa UPM-konsernia. Lisätietoja osoitteessa www.upmraflatac.com

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme oma-aloitteista, englannin kielen taitoista ja reipasotteista
 
TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ
 
Isyysloman sijaiseksi UPM Raflatacille Tampereen Tesomalle. Sijaisuus alkaa 16.7.2018 ja päättyy 16.9.2018. Työ on kokopäiväinen ja töitä tehdään arkisin toimistoajan puitteissa. 
 
Työsi tulee olemaan näytevaraston ylläpitoa ja postituksia
 
Toivomme sinulta:
 
- Järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
- Ahkeraa ja motivoitunutta työotetta
- Sosiaalisia taitoja
- Sujuvaa englannin kielen osaamista kirjallisesti ja suullisesti
- Kykyä työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä 
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
 
Pääset aloittamaan konkarin opissa 2 ensimmäistä viikkoa eli kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata, mutta odotamme positiivista asennetta sekä kykyä ja intoa oppia uusia asioita. Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. 
 
UPM Raflatac antaa valitulle hakijalle työturvallisuus- ja lentorahtikoulutuksen 
 
Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille (www.manpowergroup.fi) ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Hakuprosessia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen, laura.toikkanen@manpowergroup.fi,  p. 040 185 6438
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.