Myyjiä, kesätyö

Kesätyöntekijöitä lasten leikin ja liikunnan pariin puhelinmyyntiin. Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
7

Etsimme mahtavaan puhelinmyyntiporukkaamme iloisia ja reippaita kesätyöntekijöitä. Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta. Myytävä tuote on uusin kirjamme Leikitään yhdessä, joka on tehty yhteistyössä Suomen Vanhempainliiton kanssa. Kirjat tulevat lasten käyttöön innostamaan heitä leikkimään ja liikkumaan. Ei siis mitään lehtimyyntiä vaan olemme hyvänmielen asialla!

Lisää tietoa toiminnastamme löydät kotisivuiltamme www.perinneleikit.fi

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan. Huhtikuussa pyörähtää käyntiin kymmenes toimintavuotemme ja tänä aikana olemmekin toimittaneet alakoulujen oppilaille yli 500 000 kirjastamme, joten tuotteemme ovat monelle jo tuttuja.

Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamuvuorossa klo 9-15 taikka iltavuorossa klo 16.30-20.30, joten ehdit nauttia työn ohessa myös kesästä. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta. Iltavuorossa on mahdollisuus valita myös tuntipalkka 8€/tunti.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten laita hakemuksesi pikimmiten! Huomioithan, että mahdollista on aloittaa jo kevään aikana esimerkiksi koulun ohella.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!

Toiminnanjohtaja

Johan Chilov

040 540 3774

myynti@perinneleikit.fi

Perinneleikit ry - Kaikki leikistä

Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkikulttuuria osana nykyajan lasten ja perheiden arkea - toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä!

Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle "hupikäytölle". Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.

www.perinneleikit.fi

www.facebook.com/perinneleikit