KOKOONPANIJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme reipasta

KOKOONPANIJAA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    alan koulutusta
-    piirustusten lukutaitoa
-    reippautta ja omatoimisuutta

Tehtävänäsi on mekaaninen kokoonpano. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä, joka tukee sinua työtehtävässäsi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään suhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 27.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi